L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí presenta la programació cultural del 4t Trimestre de 2024

L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí ha presentat aquest dilluns al matí la nova programació cultural per al quart trimestre de 2024, que inclou activitats per a totes les edats. Una de les novetats dels darrers mesos és l’inici de la temporada de Casalet Kids, un cicle d’espectacles per als més petits que arriba enguany a la 12a edició que començarà el mes de novembre i s’allargarà fins al març de 2025.

 

Casalet Kids: 12a Temporada

El Casalet Kids començarà el 24 de novembre de 2024 a les 18h, a la Sala Folch i Torres, amb l’espectacle Versus de la companyia Passabarret, un muntatge que combina circ i humor, pensat per als més joves. El segon espectacle d’aquest cicle tindrà lloc el 22 de desembre amb On Vas Mobidick? del Centre de titelles de Lleida, a la mateixa hora i lloc. Aquesta obra de titelles està inspirada en el clàssic literari, amb una adaptació dissenyada per al públic familiar.

 

El cicle continuarà fins al març de 2025, amb noves propostes que es faran públiques properament. El preu dels espectacles és de 5 €. Les propostes i la gestió dels espectacles del Casalet Kids estan organitzades pel col·lectiu de pares i mares del municipi de forma voluntària amb el suport de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí. La programació enguany també compta amb la col·laboració de la companyia Rebullits Teatre, una companyia amateur sense ànim de lucre, que de la mateixa manera que es va fer l’any passat, l’espectacle del 19 de gener, Els Addams, que se celebrarà al Teatre del Casal, la recaptació anirà destinada a La Marató de TV3.

 

Teatre i cinema durant el darrer trimestre de l’any

A més del Casalet Kids, la programació cultural de l’Espluga de Francolí també inclou teatre i cinema. Els espectacles al Teatre del Casal s’allargaran fins al desembre, amb obres com Postres de Músic el 12 d’octubre de Corderroure, The Incredible Box el 2 de novembre de la companyia La Tal, i Sin Remite de J. Philippe Kikolas el 14 de desembre. Tots els espectacles sota la producció de Solarte Producciones.

 

El cicle de Cinema Gaudí, en marxa des de setembre, continuarà amb pel·lícules com Pájaros el 13 d’octubre, La Casa en Flames el 17 de novembre, i tancarà el 2024 amb Segundo Premio el 15 de desembre.

 

Les entrades per als espectacles del Casalet Kids es podran adquirir a la taquilla de la Sala Folch i Torres el mateix dia de l’esdeveniment. Pel que fa al Teatre al Casal i al Cinema Gaudí, les entrades es poden comprar a l’Oficina de Turisme, Entrapolis, o bé a la taquilla del Teatre del Casal. Per a més informació sobre la programació cultural, es pot consultar a la pàgina web oficial de l’Ajuntament.